Voorjaarsvakantieprogramma 2024 SOL

>
Voorjaarsvakantieprogramma 2024 SOL

Bijna vakantie! Blijf je in Rotterdam, dan hoeven de kids zich niet te vervelen. Bekijk voor de kids het vakantieprogramma van SOL. Er is van alles te doen: schilderen, knutselen, uitstapje naar Villa Zebra, voetbal, of een jongerenevent in het Luxor Theater. Je kan kiezen uit allerlei activiteiten in de diverse Huizen van de Wijk in Feijenoord.

SOL voorjaarsvakantie 2024

SOL Voorjaarsprogramma 2024

Bekijk of download het digitale programmaboekje, of haal er eentje op bij het Huis van de Wijk op het Noordereiland, Prins Hendrikkade 89.

Complete SOL programma

Vanaf vrijdag 16 februari organiseren we weer allerlei leuke (buiten)activiteiten voor jeugd en jongeren in Rotterdam Feijenoord, IJsselmonde & Noord.

Of je nu van sporten houdt, creatief bent of graag op ontdekking gaat in de natuur. Doe wat jij leuk vindt.
Wat dacht je van vingerverven voor jonge kinderen of een gezellige springparty? Voor de meiden hebben we speciaal Girls who paint in verschillende wijken. Of je nu van sporten houdt of creatief bent, er is
van alles te doen in de vakantie. Doe wat jij leuk vindt!

Durf(t) te doen
Doe lekker met ons mee! Droom, durf en doe! Doe dingen waarvan je droomde, niet durfde en toch eens wil doen. Ook voor wie denkt alles gedaan te hebben, is er nog heel veel te doen!
Maandag 19 februari gaan wij al van start.
Tot dan!
Ivo Brandsen & Btisame Boudhan,
Directie SOL

Kijk op de website van SOL voor het hele voorjaarsprogramma: https://www.solnetwerk.nl/nieuws/rotterdam/kom-je-ook-voorjaarsvakantie-vieren/


Start typing and press Enter to search

Shopping Cart