23 feb Pop-up milieupark

>
>
23 feb Pop-up milieupark

Het milieupark komt naar je toe!

Wilt u eindelijk eens af van dat kapotte koffiezetapparaat? Of die oude lamp?

Lever uw oude spullen in op vrijdag 23 februari in bij het pop-up milieupark op het Noordereiland.

pop-up milieupark

Een pop-up milieupark is een kleinere, reizende variant van één van de zeven milieuparken in Rotterdam. Dit milieuparkje wordt steeds voor een paar uur opgebouwd in een wijk. Dan staan er containers klaar waar u uw spullen in kwijt kunt. Voor elk soort afval een eigen container, net zoals op een groot milieupark dus.

U vindt het pop-up milieupark 23 februari van 12.00 tot 15.00 uur op het Burgemeester Hoffmanplein bij de Wilhelminafontein.

Wat inleveren
U kunt bij het pop-up milieupark kleine spullen of kringloopgoederen inleveren die u zelf kunt tillen of die in een boodschappentas passen. U mag inleveren: papier, glas, piepschuim, karton, textiel, metaal, kleine apparaten en kapotte of herbruikbare meubels. Bankstellen of ander groot meubilair kunt u kwijt bij het milieupark.

KCA bus
Ook de klein chemisch afval-bus is aanwezig. Dus u kunt bijvoorbeeld ook batterijen, kapotte lampen en verfblikken inleveren. Let op: bij de klein chemisch afval-bus zijn alleen potten of blikken welkom met het originele etiket er nog op.

pop-up-milieupark

Kunt u niet?
Breng uw spullen dan zelf gratis naar een milieupark. Of laat het gratis ophalen, maak hiervoor een afspraak via de website of telefonisch. Kijk hier voor meer informatie.

Het is nu ook mogelijk gratis een elektrische bakfiets of aanhangwagen te lenen om deze spullen naar een milieupark te brengen: www.rotterdam.nl/aanhangwagenbakfiets

Pop-up milieupark
Vrijdag 23 februari 2024
12.00 tot 15.00 uur
Burg. Hoffmanplein bij de Wilhelminafontein.

Gemeente Rotterdam

Bron: Nieuwsbrief gemeente Rotterdam

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart