19 + 20 okt. Verhalen van het Noordereiland

>
19 + 20 okt. Verhalen van het Noordereiland

Voorstelling Verhalen van het Noordereiland

Theaterwerkplaats voor Ouwe Rotten haalt sinds dit voorjaar op het Noordereiland verhalen op van oudere bewoners. Vooral de 60-plussers kunnen mooie verhalen vertellen over vroeger tijden op het eiland, toen de binnenvaartschepen vier rijen dik aan de kades lagen en er volop scheepvaartbedrijvigheid was op het eiland.

Verhalen van het Noordereiland

In samenwerking met stichting Expeditie Noordereiland halen Mariëlle van de Griendt en Willy Hilverda van Theaterwerkplaats voor Ouwe Rotten die verhalen op tijdens bijeenkomsten in het Huis van de Wijk. Wat maakt voor die bewoners het Noordereiland zo bijzonder? Wat geeft hen een eilandgevoel en wat is de invloed van de rivier op het eilandleven?

Uiteindelijk mondt dat uit in een voorstelling ‘Verhalen van het Noordereiland’, waarin de bewoners hun verhalen zelf vertellen aan het publiek. In de voorstelling hoor je verhalen van schippers en walkonijnen (landrotten), over hoe het er vroeger was en hoe het er nu is. De voorstelling is op 19 en 20 oktober in het Huis van de Wijk op het Noordereiland.

Zie website: www.theaterwerkplaatsouwerotten.nl >

Info Theaterwerkplaats voor Ouwe Rotten

Voorstelling Verhalen van het Noordereiland
Zaterdag 19 oktober & zondag 20 oktober 2024

Tijd: 14.00 uur (inloop vanaf 13.30 uur)
Huis van de Wijk Aan de Kade, Prins Hendrikkade 89, Rotterdam

Liefst wel even reserveren via info@theaterwerkplaatsouwerotten.nl of 06 – 539 237 60 (Willy)


Verhalen Noordereiland berichten:

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart