Galerie Wind: 7 Zonden

>
>
Galerie Wind: 7 Zonden

GalerieWind exposeert van van 13 januari t/m 10 februari 2018

Galerie WindFotografen Michaela van den Nouweland en Isabelle van den Heuvel exposeren individueel en gezamelijk werk in galerieWind te Rotterdam van 13 januari t/m 10 februari 2018.

De opening zal worden verricht door Diana Bokje. “Diana heeft een schat aan ervaring opgebouwd in fotografie, in het bijzonder als redacteur, journalistiek onderzoeker en interviewster, maar ook als organisator van evenementen, docent en als jurylid. Van 2008 tot 2015 was ze hoofdredacteur van FOTOgrafie en FotoVisie. Daarna heeft ze haar werkzaamheden als redacteur op freelance basis voortgezet voor bladen als Shutr en P/f. Als fotocoach begeleidt ze fotografen tijdens hun fotografische zoektocht, zowel via persoonlijke begeleiding als middels het geven van mentoraten en cursussen”.

Over het project:
Het getal zeven is een magisch getal welke terugkomt in de verschillende culturen en religies die deze wereld rijk is. Zo schiep God de wereld in zeven dagen, telt de week zeven dagen. Zijn wij bekend met de zeven wereldwonderen en zo ook met de zeven zonden. De fotografen hebben zich laten inspireren door deze zonden en en er een eigentijdse interpretatie aan gegeven. De revue zullen passeren, hebzucht, vraatzucht, ijdelheid, wraak, lust, jaloezie en traagheid. Dit geheel in het zwart/wit gefotografeerd, zodat de karakters van deze zonden beter tot zijn recht komen. Het is een tijdloos en nog steeds actueel en altijd weer terugkerend thema waar iedereen zich schuldig aan maakt.

Over de fotografen:
Michaela van den Nouweland is naast fotografe een liefhebber van andere kunst en dit is in haar werk terug te vinden. Haar projecten zijn conceptueel, illustratief en bevatten onder de oppervlakte nog een laag. Isabelle van den Heuvel reist graag de wereld over en verbaast met haar vergezichten en indringende portretten. Daarnaast maakt ook zij graag artistieke en illustratieve portretten. Na het afronden van hun opleiding in 2016 aan de Fotovakschool Rotterdam werken beide fotografen op individuele basis en regelmatig bundelen ze hun krachten om aan gezamenlijke projecten te werken.

Wij nodigen u van harte uit om de opening bij te wonen op zaterdag 13 januari 2018.
Inloop is vanaf 17.00 uur.
Graag tot dan.

 

Neem bij vragen contact op met Isabelle van den Heuvel te bereiken op 06-46262746 of via isabellevandenheuvel@gmail.com.
Heeft u vragen over de werken en of andere vragen over galerieWind neem dan gerust contact op met Ellen Wind te bereiken op 06 54613095 of via info@galeriewind.nl.

Galerie WindGalerie Wind
Prins Hendrikkade 124a
3071 KL Rotterdam
Tel.: 010 – 233 1335
Mobiel: 06 546 130 95
www.galeriewind.nl

 


 

 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart