PHK18 Expo: The Great Wall

>
>
PHK18 Expo: The Great Wall

16 muralisten die participeren in MURALS Inc. hebben in de weken voorafgaand een muurschildering aangebracht op de muren  in PHK18. Door de spannende indeling en prachtige wanden wordt het een belevenis de muurschilderingen, aangebracht door deze professionals, binnen een bedrijvencontext te bekijken.

Deelnemende muralisten:  
Murals Inc.Linda Arts / Luuk Bode / Lars Breuer (DE) / Sanne Bruggink / Sigrid Calon / Lisa Couwenbergh / Iemke van Dijk / Bart Koldewee / Koen Vermeule / Nnamari / Rolina Nell / André Smits & Monika Dahlberg / Roland Schimmel / Andrea Radai  / Tonneke Sengers / Guido Winkler
Informatie over de deelnemers vindt u op: www.murals-inc.com

PHK18
Locatie: Prins Hendrikkade 18
Open tijdens kantooruren: maa. – vrij. van 9.00 – 17.00 uur
Website: www.phk18.nl
Facebook: www.facebook.com/phk18bureauvoorkunst

PHK18 (Foto Frank Hanswijk)

 

Wat is PHK18?
Aan de Prins Hendrikkade nr. 18 te Rotterdam, waar een architectenbureau gevestigd is, huist sinds december 2013, PHK18. PHK18 is een ruimte voor hedendaagse kunst en verhoudt zich tot een werkomgeving gericht op architectuur. PHK18 wordt gerund door beeldend kunstenaar Marleen van Wijngaarden en architect Peter Couwenbergh.

PHK18 heeft een oppervlakte van 1000 m2 en bestaat uit een entree in de vorm van een galerij met zeer goede presentatiemogelijkheden voor beeldende kunst. Deze galerij gaat over in de ‘tekenkamer’, ook deze ruimte biedt tal van mogelijkheden tot diverse presentatievormen. Verder is er een grote wand beschikbaar in de ‘kantine’. Voeg daarbij alle kolommen, nissen en verborgen hoeken een patio en het beeld onstaat van een spannende galerie temidden van  bedrijvigheid.

Sinds 2013 hebben 53 gerenommeerde beeldend kunstenaars hun werk getoond in tot op heden 15 tentoonstellingen.
PHK18Deze tentoonstellingen zijn genummerd. Het merendeel van de presentaties bestonden uit duo en trio formaties, daarnaast hebben er vier thematentoonstellingen plaatsgevonden.

Mocht u interesse hebben in een interessante en gezellige rondleiding, mail naar: info@phk18.nl
Of kom langs bij Prins Hendrikkade 18.

 

 

PHK18


 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart