Nieuwsbrief Juni nieuwbouw Maaskade

>
>
Nieuwsbrief Juni nieuwbouw Maaskade

Donderdag 6 juni organiseerde Hakkers B.V. en Havenbedrijf Rotterdam een informatieavond. Een aantal onderwerpen lichten we hier uit.

Trillingen en geluid onder prognose
De metingen geven aan dat de trillingen veroorzaakt door de werkzaamheden minder groot zijn dan dat we van te voren hebben voorspeld. Ook zijn we met het gemiddelde geluidsniveau onder de prognose gebleven. Uiteraard blijven we monitoren.

Overwerken
Om het project zo spoedig mogelijk af te ronden moet er helaas overgewerkt worden. Hakkers gaat daarom door in de avond. Het gaat hier om ‘geluidsarme’ werkzaamheden.

Stevig bestraten, maar wel volgend jaar
Op de Maaskade is het nodig om de grond een paar maanden te laten inklinken. Dit is het compacter en harder maken van de grond, zodat het een stevige basis vormt voor de bestrating. Wanneer we dit niet doen verzakt de bestrating. We bedekken de kade tijdelijk met betonplaten, u kunt dus uw auto parkeren. Volgend jaar komt Hakkers B.V. terug om de bestrating te leggen. Vooraf communiceren we hierover via deze bouwnieuwsbrief.

Dag van de Bouw
Op zaterdag 15 juni vond de Dag van de Bouw plaats georganiseerd door Hakkers B.V. Ruim zeventig deelnemers waren aanwezig. Via een rondleiding maakte zij kennis met het leven en het werken achter de bouwhekken. We zijn blij met de vele vragen en positieve reacties. Bedankt voor een mooie dag!

 

 

 

Laatste oproep tevredenheidsonderzoek
Hakkers B.V. hoort graag hoe u de werkzaamheden ervaart via een tevredenheidsonderzoek.
Zie deze link: https://nl.surveymonkey.com/r/WPNGXDB

 

Meer Informatie

  • Bouwspreekuur: iedere donderdag van 10.00 tot 11.00 uur (bouwkeet tegenover nr. 161).
  • Calamiteiten: Wiechert van der Blom (uitvoerder) 06-51079282.
  • Vragen/klachten: Cornee Schaap (projectcoördinator) maaskade@hakkers.com of 06-53104877.
  • Algemeen Havenbedrijf: Anouska Hoogendoorn-Lagerwaard (communicatieadviseur) a.hoogendoorn@portofrotterdam.com of 06-10400112

Port of RotterdamZie ook de vorige berichten: Herstel Maaskade
+ Webpagina van Het Havenbedrijf

 

 

Maaskade

Het zware beton element voor aan de voorkant van de kade (waterkant) wordt met de draadkraan ingehesen. We zien hier de achterkant van het element.

Maaskade

Hier staat het element op de juiste plek, We zien het vooraf gemetselde basaltwerk, wat bijdraagt aan de authentieke uitstraling.


 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart