Nieuwsbrief april nieuwbouw Maaskade

>
>
Nieuwsbrief april nieuwbouw Maaskade

Ook in deze tijd werken we, zoals u heeft kunnen zien, door aan de vernieuwde Maaskade.
MaaskadeVanzelfsprekend werkt het personeel van de aannemer volgens alle RIVM-maatregelen die gelden voor de beheersing van het COVID19-virus. De coronacrisis vormt weliswaar een hindernis voor het project, maar vooralsnog geen bedreiging voor de planning.

 

Nacontrole panden

Zoals in de vorige nieuwsbrief was aangekondigd, heeft u onlangs een brief ontvangen van de firma Quattro Expertise BV over een afspraak. Uiteraard neemt ook Quattro bij het uitvoeren van de controlewerkzaamheden alle RIVM-maatregelen in acht. Een afspraak voor een nacontrole is belangrijk voor u. Quattro controleert of aan uw pand veranderingen zijn opgetreden tijdens de werkzaamheden van de vervanging van de Maaskade. Zij hebben toegang nodig, zodat via een na-opname valt na te gaan of eventuele schade samenhangt met onze werkzaamheden.

Uitvoering extra werkzaamheden

De firma Hakkers voert vanaf dinsdag een extra opdracht uit, vlakbij het bestaande project Maaskade. Buiten ons projectgebied, naast het oude bruggenhoofd, ligt een verzakking die gerepareerd wordt. Ook voor dit werk is het Havenbedrijf opdrachtgever. We verwachten dat u van dit werk geen hinder ondervindt; er hoeft bijvoorbeeld geen damwand te worden ingetrild. Het werk bestaat onder andere uit het verwijderen van de bestrating, grondwerk, het aan- en afvoeren van een stelling vanaf het water en het aanbrengen van kolommen cementmengsels. Na het terugbrengen van de bestrating is het werk volgens planning in de eerste week van mei gereed.

 

 

Meer Informatie

  • Bouwspreekuur: dit is i.v.m. de veiligheidsmaatregelen rondom coronaverspreiding tot nader order opgeschort.
  • Calamiteiten: Wiechert van der Blom (uitvoerder) 06-51079282.
  •  Vragen/klachten: Cornee Schaap (projectcoördinator) maaskade@hakkers.com of  06-53104877
  • Algemeen Havenbedrijf: Erik Stenhuis (communicatieadviseur)
    ej.stenhuis@portofrotterdam.com of 06-53384019.

Port of RotterdamZie ook de vorige berichten: Herstel Maaskade
+ Webpagina van Het Havenbedrijf

Bron: Nieuwsbrief Havenbedrijf

 


 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart