galerieWind: 3X KIJKEN

>
>
galerieWind: 3X KIJKEN

Expositie “3X KIJKEN” Expo: 3X KIJKEN in galerieWind

Marianne Grootenboer, Minne Smits en tamyra meesters met een bijdrage van twee ruimtelijke klankcomposities en opstellingen van Robert Pravda.

Graag nodigen wij u om de expositie 3X KIJKEN te bezoeken in galerieWind. Helaas kunnen we in verband met het virus de tentoonstelling niet officieel openen.

Rond 17/18 mei hopen we alsnog een aantal mensen in kleine groepen met een drankje te kunnen ontvangen om de expositie te bekijken en elkaar te ontmoeten.
Tot die tijd bent u van harte welkom om op afspraak langs te komen van woensdag t/m zondag tussen 13.00 en 17.00 uur (reserveren verplicht). Plan uw bezoek via de website: www.galerieWind.nl
Of klik hier om meteen een afspraak te maken.

 

Expositie → van 25 april t/m 23 mei 2021

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door galeriewind (@galeriewind)

Exposanten van 3X KIJKEN

Marianne Grootenboer is beeldend kunstenaar en schrijver. Tijdens de expositie toont zij haar serie “Ode aan het leven”.
Zes tekeningen en zeven draagbare objecten.

tamyra meesters (objecten): “Ik wil iets van het leven vatten, tastbaar maken en ervaar tegelijk de betrekkelijkheid daarvan. Het laat zich niet grijpen, niet sturen of stoppen; zelfs niet door de dood.
De wereld blijft gaan, onnavolgbaar.”

Minne Smits onderzoekt met behulp van geometrische vormen en kleur beelden uit de werkelijkheid. Vervolgens worden die zo eenvoudig mogelijk weergegeven en gaan een eigen leven leiden.

Robert Pravda verrijkt de expositie met twee ruimtelijke klankcomposities en opstellingen.
Ruimte 1. “Cava 84” Koorzang opgenomen in de marmer grotten in de bergen boven Carrara (Italië). Werk ontstaan in samenwerking met Horst Rickels en studenten.
Ruimte 2. “Vertrekkend Schip”. Compositie geïnspireerd door schilderijen van Minne Smits.

 

Heeft u vragen over de werken en of andere vragen over galerie Wind neem dan gerust contact op met Ellen Wind te bereiken op 06 54613095 of via info@galeriewind.nl.

Galerie WindGalerie Wind
Prins Hendrikkade 124a
3071KL Rotterdam
Tel.: 010 – 233 1335
Facebook: www.facebook.com/galeriewind
Website: www.galeriewind.nl

Bron: galerieWind


 

 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart