Scooterparade

>
>
Scooterparade

scooters NoordereilandAfgelopen december stond het kruispunt bij de Koninginnebrug ineens vol met deelscooters. Een beetje overdreven, zoveel. Bovendien stonden ze hinderlijk geparkeerd op de stoep voor de brug. Voetgangers en scootmobiels konden er niet langs. Dus hebben bewoners daarover geklaagd bij het scooterbedrijf. Na enige tijd werden de scooters weggehaald. Maar ze bleken alleen maar meer verspreid te zijn. Stonden ze nu op elke hoek van het kruispunt en in de Van der Takstraat waren er zo’n 20 opgesteld. Nog maar eens klagen bij de verhuurder en uiteindelijk werd er een flink aantal weggehaald.

Deelmaatschappij
Deelscooters, deelauto’s en deelfietsen, een mooi principe en niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Alleen staan ze soms erg achteloos geparkeerd op de vreemdste plekken of blokkeren de stoep. Er stond er zelfs een keer eentje op de Koninginnebrug achter de slagbomen, niet handig!

 

Overlast melden

Staat een deelscooter of deelfiets hinderlijk geparkeerd?
Maak een foto en meld het via de Buiten Beter app. Of neem via mail of telefoon contact op met de verhuurder met het verzoek het vervoermiddel te verplaatsen of weg te halen.

Contactgegevens:

[table “7” not found /]

 

 

 

Gemeente Rotterdam

Bron: www.rotterdam.nl/wonen-leven/deelvervoer/

Wat kunt u doen bij overlast?

Ervaart u overlast van deelvoertuigen op straat of in de openbare ruimte? Neem dan als eerst contact op met de betreffende deelaanbieder. Zij zijn ten alle tijden verantwoordelijk voor het netjes stallen van de deelvoertuigen. Onze ervaring is dat zij alle klachten adequaat en binnen 48 uur zullen behandelen. Mocht u er met hen niet uitkomen, neem dan contact op met het telefoonnummer 14 010.
Bekijk op de pagina Handhaving waar de fietsen niet mogen staan.

 

Zie ook bericht over Buiter Beter app »


 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart