NE Ondernemer: Koozie

>
>
NE Ondernemer: Koozie

Ondernemer uitgelicht: Lunchroom Koozie

Harald Melis & Christa Sterk bij KOOZIE

Lunchroom Koozie is alweer een jaar onder regie van eigenaren Christa Sterk en Harald Melis. Ze vonden het best spannend. Zonder horeca-ervaring een lunchroom beginnen was wel een dingetje.
Maar het bleek een goede zet.

“Ons doel is een fijne ontmoetingsplek te creëren voor de buurt, voor een ontbijt, kopje koffie of lunch. Maar waar je ook een lekker wijntje en een borrelplankje kunt bestellen’, vertelt Christa enthousiast. “We gaan ons e komende tijd vooral meer focussen op onze wijnproeverij, met mooie wijnen, voor een vriendelijke prijs en geselecteerd door Harald.”

Ze verkopen ook brood en koeken van Jordy’s Bakery. Ook zijn er heerlijke taartjes te koop van Marina Magica, patissier en eilandbewoonster.

Christa en Harald creëren ook een plek waar lokale kunstenaars exposeren. Jaarlijks organiseren ze een muzikale zondag op het Midden in de Maas Festival en regelmatig zijn er kleinschalige optredens, binnen bij Koozie of als het mooi weer is op het terras. “We willen voortaan elke maand op zondag livemuziek organiseren, de eerstvolgende is 30 oktober”, vult Harald aan.

Er worden volop plannen gemaakt. “We denken na over een ander logo en herinrichting van de zaak, zodat het naast lunchroom ook een uitstraling krijgt van een gezellig wijnlokaal”, besluit Christa.

Website: www.koozielunchroom.nl
Adres: Van der Takstraat 51

 

KOOZIE Rotterdam

Openingstijden
MAANDAG & DINSDAG = Gesloten
WOENSDAG t/m ZATERDAG = 10:00 – 18:00 uur
ZONDAG = 11:00 – 18:00 uur

Dit artikel stond in de Eilandkrant van oktober 2022 »

 


 

 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart