Team A La Plancha is op zoek naar versterking!

>
>
Team A La Plancha is op zoek naar versterking!

A la Plancha zoekt EilandersNa een aantal lastige jaren gaat A La Plancha er dit jaar weer iets heel moois van maken op het Oude Bruggenhoofd op het Noordereiland. Eindelijk mogen we weer bij elkaar over de vloer en aan tafel komen. Wij hopen dus weer vele mooie ontmoetingen te mogen faciliteren en dat begint nu alvast met het samenstellen van een leuk en divers team, hopelijk net als voorgaande jaren, met veel Eilanders erin.

Zoals het er nu uitziet mag er nu wel af en toe iemand met een gitaar langskomen, kan er een salsa-avondje of iets dergelijks georganiseerd worden of doen we net als in 2017 weer een onze ‘Louisiana boil’. Het wordt onze 10e editie en we zijn vast van plan er iets bijzonders van te maken!

Medewerkers van het Eiland gezocht

Om dit alles weer te kunnen realiseren kunnen we nog wel wat medewerkers, hulp en handjes gebruiken.
Heb je zin om te helpen met de opbouw in het klusteam, wil je gastheer/vrouw/mens zijn, zoek je een (bij)baantje in de Horeca of misschien iets anders, laat dan alsjeblieft wat van je horen. Heb je zelf geen zin of tijd maar kom je wel graag bij ons zitten om te genieten dan ken je misschien wel een buur, of vriend die het leuk vindt om een zomer bij ons te knallen.

Op onze website op de pagina werken bij vind je een overzicht van wat we nog zoeken en dat is veel.
Ook kun je hier gelijk het sollicitatie- / aanmeldformulier invullen. Alvast bedankt voor het reageren of doorvertellen.

Logo: A la Plancha y AmigosGracias!

 

 

A la Plancha
Interesse: stuur je sollicitatie met cv naar info@alaplancha.nl
Locatie: het oude brughoofd van de Willemsbrug + van der Takstraat 2
Webpagina met meer info:  www.alaplancha.nl/werken-bij/
Facebook: www.facebook.com/alaplancharotterdam

 

Bron: A la Plancha
Tekening: Lichting98


 

A la Plancha op Instagram:

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart