Wandel langs natuur en water

>
>
Wandel langs natuur en water

Wandel eens een van deze routes over het Noordereiland.
Er zijn twee mooie routes. Deze 2 routes zijn voor het eerst gebruikt tijdens de Klimaat & Water markt van oktober 2022.

Iedereen die een klein beetje van wandelen houdt op ons mooie eiland, kent waarschijnlijk de wandelclub van Arthyra wel! Zo niet, kijk dan gerust ook even op haar eigen website: www.arthyra.nl. De toegewijde vrijwilligers hebben inmiddels ook een prachtige wandelkaart ontwikkeld. Arthyra had afgelopen 21 okt. 2022 de eer om de eerste korte wandeling te doen.

Blauwe wandeling

Blauwe wandeling Noordereiland

Groene wandeling

Groene wandeling Noordereiland

 

Een wandelkaart op papier:

De papieren wandelkaarten zijn beschikbaar bij het Huis van de Wijk. Er komen ook exemplaren bij o.a De Munt, huisarts, buurtzorg en sportkantine.

De wandelkaart stimuleert iedereen in onze wijk om het groen en het blauw (het water) op te zoeken en in beweging te komen. Studenten, mensen die thuiswerken of met een collega een wandelend overleg willen houden. Wandelen bevordert je concentratie, creativiteit. Je wordt er productiever en zelfs empathischer (vriendelijker) van. En voor bewoners met lichamelijke uitdagingen; die revalideren, mensen met stress/ hart en vaat uitdagingen/ diabetes/overgewicht. Bovendien als je buiten wandelt langs stukjes natuur word je je ook bewuster van het belang. Mooie plekken zetten misschien wel aan tot nieuwe ideeën.

Zie ook: http://www.iedereenaanboord.nu/wandelroutes/
Of op Facebook: www.facebook.com/profile.php?id=100086873430924

 

Bron: Iedereenaanboord.nu

 


 

De blauwe & groene wandelroute op Twitter:

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart