NE Ondernemer: Vormdesign

>
NE Ondernemer: Vormdesign
Vormdesign

Wat als ik u vertelde dat wij op hetzelfde eiland wonen als de persoon die de gehele flessenlijn van Rivella heeft ontwikkeld? Deze redacteur vond het erg leuk om te ontdekken dat Sabine van Hoogenhuizen (47) van Vormdesign daar verantwoordelijk voor is. En niet alleen de flessen van Rivella, maar ook de flessen van Pepsi, Fristi en Chocomel (en nog veel meer).

Samen met haar man Emile (54) runt Sabine al bijna 19 jaar het bedrijf Vormdesign. Een creatief bureau, in zowel muziek, vormgeving en verpakkingsontwikkeling. Emile is van de muziekproductie (van het maken en produceren van muziek, tot fotografie, videoclips, en het runnen van een muzieklabel), Sabine is van de verpakkingsontwikkeling en projectleider.

Emile en Sabine werken samen in het bedrijf, omdat hun manier van werken heel erg op elkaar lijkt. “Ondanks het feit dat we twee verschillende businesses leiden, sluit onze manier van werken heel goed op elkaar aan”.

Toen Sabine 19 jaar geleden met haar bedrijf wilde beginnen, was het idee eigenlijk om weg te gaan uit Rotterdam. Ze woonden in een slechte wijk en wilden daar weg. Een vriend van hen wees hen op het pand waar ze nu al bijna 19 jaar zitten. Sabine weet nog goed hoe dat ging: “ik reed de Van der Takstraat in, het schemerde een beetje, en ik was meteen verkocht. Zo idyllisch, prachtig”.

En nog steeds is ze dol op het eiland. “Het Noordereiland betekent voor mij vrijheid, om te bewegen en te ondernemen”.

Het afgelopen jaar organiseerde Vormdesign 3 succesvolle muziekavonden bij Koozie, onder de naam Music Label Night. Dit jaar staan er weer drie op de planning. Houd de Eilandkrant in de gaten voor de datum, tijd en plaats!

Logo vormdesign

Informatie Vormdesign
Van der Takstraat 26, 3071 LL Rotterdam
Telefoon: 010 418 9979
Website: www.vormdesign.nl

Door: Eva Steenhuizen
Bron: Eilandkrant


Start typing and press Enter to search

Shopping Cart