Je kerstboom is geld waard

>
Je kerstboom is geld waard

We zijn aan het nieuwe jaar begonnen. Nog even genieten van de kerstversiering, de kaarsjes en de kerstboom. Maar dan is het toch tijd om de boel weer op te ruimen.

Lever je kerstboom in

Lever jouw kerstboom in zodat de boom hergebruikt kan worden tot compost en houtsnippers. Kom je kerstboom (zonder versiering) inleveren en ontvang € 0,50 per boom! Dat kan bij allerlei inleverlocaties in Rotterdam. Ook op het Noordereiland is er een inleverlocatie op het Speelplein Prins Hendriklaan/Sleephellingstraat op Vrijdag 5 januari van 11.00-13.00 uur.
Kijk voor meer inleverlocaties op www.rotterdam.nl/kerstbomen

Kom je niet naar een inlever locatie?

Kom je niet naar de inleverlocatie? Leg je boom dan (zonder versiering) vóór 28 januari 2024 naast de afvalcontainer (niet op de containerplaat) of op de plek waar je de huiscontainer plaatst. De gemeente haalt de bomen in deze periode apart van het restafval op voor hergebruik.

Heb je last van kerstbomen op straat? Maak dan ook een melding via de MeldR-app (categorie afval, onderwerp kerstbomen), rotterdam.nl/loket/melding-buitenruimte/ of bel 14 010.

Heb je last van kerstbomen op straat of in het groen?

Maak dan een melding via de MeldR-app (categorie afval, onderwerp kerstbomen), www.rotterdam.nl/meldingen of bel 14 010.

Informatie:
Inleverlocatie: Speelplein Prins Hendriklaan/Sleephellingstraat
Datum: vrijdag 5 januari 2024
Tijd: 11.00 – 13.00 uur.

Bron: Gemeente Rotterdam

Gemeente Rotterdam

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart