Maaskade: latere start werkzaamheden en onderzoeken

>
>
Maaskade: latere start werkzaamheden en onderzoeken

Geachte bewoner van de Maaskade, Noordereiland,

Met dit bericht informeer ik u over de stand van zaken rond de verzakking aan de kademuur ter hoogte van de adressen Maaskade 94 t/m 98.

Latere start werkzaamheden
November vorig jaar heb ik u laten weten dat we komende zomer starten met de werkzaamheden. Het Havenbedrijf is nog in gesprek met de gemeente over onder andere fasering, watermanagement en de uitstraling van de kade. Hierdoor is vooralsnog onbekend wanneer we kunnen starten met de werkzaamheden. Ik informeer u zodra er meer bekend is.

Onderzoeken
Het bedrijf ABT voert vanaf 27 februari gedurende twee weken onderzoek uit in de wijk. Het bedrijf maakt visuele opnames en een digitale scan van de gevels. Het doel van het onderzoek is de kwetsbaarheid van de panden in beeld brengen, zodat we hier tijdens de werkzaamheden rekening mee kunnen houden. De medewerkers van het bedrijf betreden de panden niet, wel worden waar nodig fotos van de gevels gemaakt. Indien u denkt over informatie te beschikken die voor ons van belang kan zijn bij de beoordeling van uw pand ontvang ik die graag per e-mail of schriftelijk. ( a.hoogendoorn@portofrotterdam.com)
Dit kunt u niet aangeven bij de medewerkers van ABT.

Opnamegebied:

  • Maaskade 57 t/m 161
  • Van der Takstraat 1, 4-8
  • Cornelis Trompstraat 1 en 2
  • Thorbeckestraat 1 en 2
  • Sleephellingstraat 1 en 3
  • Prins Hendrikstraat 2 en 4

Overige werkzaamheden Noordereiland
Op het Noordereiland vinden regelmatig onderhoudswerkzaamheden plaats aan de kade. Van deze werkzaamheden houden we u op de hoogte via deze website: www.noordereiland.org

 

Voor vragen kunt u altijd contact met mij opnemen.

Met vriendelijke groet,
Havenbedrijf Rotterdam N.V.

Port of RotterdamAnouska Hoogendoorn-Lagerwaard
a.hoogendoorn@portofrotterdam.com
Tel.: 06 – 104 00 112

Zie ook vorig bericht: Reparatie kademuur Maaskade


 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart