Vergroening Maaskade

>
>
Vergroening Maaskade

Hoe maken we de Maaskade groen? Geef jouw stem.

Zoals in de Eilandkrant van juni vermeld stond worden er nu plannen gemaakt voor de ‘groenvoorziening’ op de Maaskade.
Bewoners en ondernemers krijgen nu gelegenheid daarover mee te denken. Op deze webpagina staat een vragenlijst en wordt een aantal sfeerimpressies voorgelegd.

Wil je een levendige kade, met ruimte voor activiteiten, een kade met lijnen en vormen of liever een recht-toe-recht-aan kade? Welke beplanting past bij de kade van je voorkeur? De diverse keuzemogelijkheden staan weergegeven op drie ‘moodboards’, (zie afbeeldingen hieronder). Door het geven van een cijfer wordt duidelijk welke sfeer en aankleding de voorkeur heeft.
Je stem is dus belangrijk.

Stem via deze link: Rotterdam.datacoll.nl/tpyjleumlh

De ideeën en opmerkingen worden uiteindelijk verwerkt in een voorlopig ontwerp dat na de zomervakantie wordt voorgelegd aan de bewoners en ondernemers. Via de Eilandkrant en sociale media van de gemeente Rotterdam ontvang je daarvoor een uitnodiging. Vanwege de coronamaatregelen wordt dat waarschijnlijk online.

Rond 21 juli ontvangt iedereen in de brievenbus een uitnodiging om deel te nemen aan de vragenlijst.

De 3 Moodboards:

(Klik op een afbeelding voor een vergroting).


Projectleider Jannes van der Heide is sinds 1 juni werkzaam op dit project. Na de zomervakantie bespreekt hij met u het voorlopig ontwerp.

Via de Eilandkrant en sociale media van de gemeente Rotterdam sturen we aan het eind van deze zomer een uitnodiging voor een (digitale) vervolgbijeenkomst. Houd ze goed in de gaten!

Wie nu al een reactie wil sturen, kan die sturen naar de projectleider: j.vanderheide3@rotterdam.nl

Gemeente Rotterdam

Bron: Gemeente Rotterdam


Start typing and press Enter to search

Shopping Cart