Onderhoud stoep Prins Hendrikkade

>
>
Onderhoud stoep Prins Hendrikkade

Stoep Prins HendrikkadeDe stoep langs de Prins Hendrikkade ligt niet meer mooi recht. Boomwortels hebben de stenen omhooggeduwd. In april starten we met het opnieuw aanleggen van de stoep. We verwachten na ongeveer 6 weken klaar te zijn.

Wat gaan we doen?

De oude stenen worden er uitgehaald. Daarna leggen we de stoep opnieuw aan, met dezelfde stenen.

 

Wanneer wordt er gewerkt?

De aannemer start op dinsdag 6 april. We verwachten dat het ongeveer 6 weken duurt (tot half mei). Door hevige regen, harde wind of andere weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden langer duren. Er wordt gewerkt van maandag t/m vrijdag tussen 7.00 en 16.00 uur.

 

Geeft u ons de ruimte?
We vragen u om te zorgen dat de stoep vrij is van fietsen, brommers, plantenbakken en meubilair. Zo kunnen de stratenmakers vlot en veilig hun werk doen. Na afloop van de werkzaamheden kunt u uw spullen dan weer terug zetten.

Wat merkt u er van?
De werkzaamheden kunnen geluid en stof veroorzaken. Uiteraard doen we ons best om de overlast zo veel mogelijk te beperken. Op de plekken waar gewerkt wordt, kunt u tijdelijk niet lopen. Waar mogelijk komen er loopplanken voor voetgangers.

De straat en parkeervakken blijven gewoon open voor verkeer.

Verhuizen?
Gaat u verhuizen in de periode dat in uw straat wordt gewerkt? Neem dan contact met ons op. In de meeste gevallen kunnen we de stoep tijdelijk toegankelijk voor u maken.

Bericht op Twitter

 

Contact

Gemeente RotterdamHeeft u vragen of opmerkingen over deze werkzaamheden?
Neem dan contact op met Piet Saarloos, p.saarloos@Rotterdam.nl of 010-2670000, optie 2.

 


 

 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart