Gratis Energiebox

>
>
Gratis Energiebox

Energie boxHaal een gratis Energiebox010 ophalen in het Huis van de Wijk, op de Prins Hendrikkade 89.

De doos zit vol energiebesparende producten waarmee mensen per jaar zo’n 180 euro kunnen besparen op hun energierekening én hun woning kunnen verduurzamen.

[UPDATE] 9 maart 2022:
Nog geen voorraad energieboxen

Helaas, de Energieboxen van de gemeente zijn op!
Het Huis van de Wijk hoopte dat een aanvullende bestelling vandaag, woensdag 9 maart, geleverd zouden worden. Maar de gemeente heeft zich vergist in de enorme toeloop en heeft nu dus onvoldoende dozen beschikbaar. De gemeente Rotterdam liet de medewerkers van het Huis van de Wijk vandaag weten dat een nieuwe voorraad zelfs mogelijk pas eind volgend week, vrijdag 18 maart kan worden geleverd. Wat een tegenvaller!
Excuus aan iedereen die vergeefs bij het Huis van de Wijk is komen aankloppen. Ook de locaties in de andere wijken moeten helaas nee verkopen.

Hou de Facebookpagina Noordereiland of op Instagram @eilandnieuws in de gaten. Zodra er weer dozen zijn geleverd wordt het nieuws daar vermeld. En er zal dan een bericht op de deur van het Huis van de Wijk worden opgehangen.
LET OP: Er kunnen vanaf nu ook geen energieboxen meer worden gereserveerd. 🤷🏻‍♀️

 

Dit zit er onder andere in de doos:

  • led-lampen
  • stekkerdoos
  • radiatorfolie
  • tochtstrips
  • energiezuinige douchekop.

Met de Energiebox010 wil de gemeente Rotterdammers met een laag inkomen helpen meer grip te krijgen op hun energierekening. Zij worden momenteel extra hard geraakt door de hoge energieprijzen. De gemeente stelt daarom 32.000 energieboxen beschikbaar voor Rotterdammers met een laag inkomen.

En als je er toch bent: vraag meteen ook om een gratis setje Corona-zelftests!

 

Huis van de Wijk Noordereiland
Prins Hendrikkade 89
3071 KL Rotterdam
Website »

 

Energiebox010

De energiebox010 is een initiatief van de gemeente Rotterdam in samenwerking met het Rotterdams Milieucentrum, WijkEnergieWerkt en de Energiebank Rotterdam. De financiering komt uit de Regeling Reductie Energiegebruik Woningen. De energiebesparende producten worden geleverd door de WoonWijzerWinkel uit Rotterdam en ingepakt in Energieboxen door Rotterdam Inclusief, het sociale werkbedrijf van de gemeente. Rotterdam Inclusief verzorgt ook de logistiek naar uitreiklocaties.

De Energiebox010 is vanaf 7 maart tot en met juli gratis af te halen bij 35 deelnenemende Huizen van de Wijk.
Kijk voor meer informatie over duurzaam wonen en deze actie  op:  www.duurzaam010.nl/energiebox010.

Bron: Persbericht Gemeente Rotterdam »

 


 

Zie ook bericht Facebook Noordereiland

[Update] 7 maart 2022: De dozen zijn op: https://www.facebook.com/Noordereiland/photos/a.372993799426686/5084745564918129

https://www.facebook.com/Noordereiland/photos/a.372993799426686/5076333435759342/

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart