Informatiebijeenkomst Maaskade

>
>
Informatiebijeenkomst Maaskade

In augustus heeft het Havenbedrijf Rotterdam aannemer Hakkers B.V. geselecteerd om circa 500 meter van de kademuur van de Maaskade te vervangen. Hakkers heeft ruime ervaring met het realiseren van waterbouwprojecten in binnenstedelijk gebied. Het Havenbedrijf en Hakkers vinden het belangrijk om u tijdig te informeren over de planning en uitvoering van de vooropnames van de panden en bouwwerkzaamheden aan de Maaskade. Daarom organiseren we gezamenlijk een informatiebijeenkomst om u hierin mee te nemen.

Informatiebijeenkomst
Datum: 2 oktober 2018
Tijdstip: 19.00 – 21.00 uur
Locatie: Stichting Welzijn Mualla, Maaskade 39

 

Maasakde

 

Tijdens deze informatiebijeenkomst komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Planning
  • Uitvoering bouwwerkzaamheden
  • Maatregelen om overlast te beperken
  • Communicatie en bereikbaarheid Havenbedrijf en Hakkers

Na de presentatie is er uitgebreid de mogelijkheid om vragen te stellen.

Vooropnames panden Maaskade
Hakkers en het Havenbedrijf stellen alles in het werk om schade aan woningen, panden en de omgeving van de Maaskade te voorkomen. De panden op de Maaskade worden voorafgaand aan de bouwwerkzaamheden door een onafhankelijk gespecialiseerd bureau bouwkundig opgenomen. Dit betekent dat de huidige staat van de panden en eventuele bestaande schades aan de binnen- en buitenzijde van de gebouwen worden vastgelegd. Deze vooropname kan gebruikt worden om de situatie voor en na de uitvoering van de bouwwerkzaamheden te vergelijken. En om te bepalen of er eventuele schade door de werkzaamheden is ontstaan. Na de bouwwerkzaamheden wordt er ook een na-opname uitgevoerd.

QuattroExpertise B.V. verzorgt deze opnames. U ontvangt binnenkort een brief van dit bedrijf waarin zij het proces van de vooropnames verder uitlegt en u informeert over het maken van een afspraak. Tijdens de informatiebijeenkomst krijgt u ook een uitgebreide toelichting over de opnames van de panden op de Maaskade.

Informatie en contact
Het Havenbedrijf Rotterdam en Hakkers houden u via deze digitale nieuwsbrief en informatiebijeenkomsten op de hoogte van de uitvoering van de nieuwbouw aan de Maaskade. Heeft u tussentijds vragen of opmerkingen?
Neem dan contact op met Hakkers via maaskade@hakkers.com.
Website www.hakkers.com

Webpagina met extra informatie
U vindt alle informatie over de nieuwbouw aan de Maaskade op www.portofrotterdam.com/maaskade.

Port of RotterdamZie ook de vorige berichten: Vergunning Maaskade
Planning Maaskade
Reparatie kademuur Maaskade
Latere start kademuur maaskade
Onderzoek kademuur
+ Infoavond 27 maart 2018

 

 


 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart